وکیل ملکی

وکیل ملکی

وکیل ملکی کیست؟

وکیل ملکی به وکیلی گفته می شود که در دعاوی مریوط به ملک تخصص و تجربه داردد. دعاوی ملکی یکی از مهم ترین دعاوی در محاکم می باشد و نیاز به مشاوره حقوقی با وکیل ملکی با تجربه و انتخاب راه حل مناسب برای طرح دعوا می باشد.

دعاوی ملکی به دعاوی گفته می شود که درارتباط با املاک یا به عبارتی اموال غیرمنقول مانند زمین، آپارتمان می باشد. صلاحیت رسیدگی به دعاوی در دادگاه حقوقی محل وقوع ملک می باشد.

وکیل متخصص ملکی

وکیل ملکی باید علاوه بر داشتن مجوز باید دارای تجربه عملی و شم حقوقی در زمینه پرونده های ملکی و قراردادها داشته باشد علاوه بر این، وکیل علاوه بر دانش حقوقی آشنا به رویه محاکم باشد.

وکیل متخصص ملکی باید به تمام قوانین و مقررات مربوط به املاک، آرای وحدت رویه تسلط کامل  داشته باشد تا در کنار تجربه خود در حل و فصل  دعاوی ملکی به موکل کمک نماید.

در موضوع دعاوی مربوط به املاک نحوه طرح دعوا در روند دادرسی و حقوق اصحاب دعوا  دارای اهمیت به سزایی می باشد. به عنوان مثال دعاوی خلع ید و تصرف عدوانی خیلی مشابه هستند ولی هر کدام دارای ارکان و آثار متفاوت می باشند. به عنوان مثال وقتی شخصی ملک دیگری را تصرف می کند  وکیل ملکی باید تشخیص دهد که دعوای تصرف عدوانی را مطرح کند یا خلع ید.

بنابراین، با توجه به اهمیت موضوع دعاوی ملکی و تصمیمات سرنوشت ساز در دعاوی ملکی ، پیشنهاد می شود برای جلوگیری از تضییع حقوق خود و همچنین حفظ منافع خود از تخصص وکیل ملکی استفاده کنید.

وکیل ملکی

وکیل ملکی در دعوای الزام به تنظیم سند 

دعوای الزام به تنظیم سند رسمی ملک یکی از دعاوی شایع در محاکم می باشد که مربوط به خرید و فروش املاک می باشد. این دعوا زمانی مطرح می شود که فروشنده ، ملکی را فروخته و به دلایلی حاضر به تنظیم سند رسمی ملک نمی باشد در اینصورت خریدار می تواند نسبت به طرح دعوای الزام به تنظیم سند رسمی ملک اقدام نماید.

دعوای الزام به تنظیم سند دارای نکات بسار مهم می باشد که عدم رعایت این نکات منجر به رد دادخواست خواهد شد. مانند اضافه کردن خواسته هایی مانند الزام خوانده به تنظیم اخذ صورتمجلس تفکیکی و پایان کار و اخذ مفاصا حساب مالیاتی یا فک رهن به اصل خواسته. در موارد بسیاری به تجربه دیده ایم که موکل به دلیل عدم آگاهی به این موضوعات با رد دعوا مواجه گردیده است. بنابراین، برای طرح درست دعوا حتما از وکیل ملکی مشاوره بگیرید.

وکیل متخصص ملکی در دعاوی تخلیه 

دعوای تخلیه املاک مسکونی زمانی مطرح می شود که ملکی برای سکونت به مستاجر اجاره داده می شود و مستاجر پس از انقضاء مدت حاضر به تخلیه نمی باشد در اینصورت مستاجر باید نسبت به طرح دعوی دستور تخلیه از طریق شورای حل اختلاف اقدام نماید.

دعوای تخلیه املاک مسکونی به شرط اینکه شرایط شکلی اجاره درست تنظیم شده باشد در صلاحیت شورای اختلاف می باشد به کرات دیده ایم که موکل  به جای دستور تخلیه به اشتباه تقاضای صدور حکم تخلیه را از دادگاه نموده است. بنابراین پیشنهاد می شود که  قبل از طرح دعوا حتما از وکیل ملکی با تجربه مشاوره بگیرید.

وکیل املاک در دعاوی خلع ید

دعوای خلع ید زمانی مطرح می شود  که ملکی به صورت غیر قانونی مورد تصرف دیگران قرار می گیرد در اینصورت مالک ملک می تواند علیه غاصب طرح دعوی خلع ید نماید. توجه داشته باشید که این عنوان با دعاوی مانند تخلیه ید، تصرف عدوانی مشابه  می باشد. پیشنهاد می شود در صورت طرح دعاوی و اخص اثبات غاصبانه بودن تصرفات با وکیل ملکی مشاوره بگیرید.

مشاوره با وکیل ملکی در دعوای تصرف عدوانی

دعوای تصرف عدوانی زمانی مطرح می شود که شخص مدعی، در اثبات ذیحقی خود به تصرفات سابق خویش استناد می نماید و بر خلاف دعوای خلع ید به حق مالکیت خود نسبت به ملک که ممکن است داشته یا نداشته باشد متمسک نمی شود و از سوی دیگر، عدوانی بودن تصرفات خوانده را ادعا می نماید، بی آنکه در اینجا نیز مالکیت خوانده نسبت به ملک که ممکن است وجود داشته باشد، قابل طرح و رسیدگی باشد.

بنابراین، تفاوت دعوای خلع ید و تصرف عدوانی این است که در خلع ید دادگاه در باب مالکیت مدعی ورود می کند ولی در تصرف عدوانی فقط تصرف را مورد حمایت قرار داده است و وارد دلایل مالکیت مدعی  نمی شود.

وکیل مجرب ملکی در دعاوی دستور فروش ملک مشاع 

دستور فروش ملک مشاع زمانی مطرح می شود که ملکی بین چند نفر مشترک باشد و یکی از مالکین مشاعی تقاضای پایان دادن به شراکت را داشته باشد. طرح دعوای دستور فروش دارای دو مرحله است بدین شرح که متقاضی فروش یاید بدوا گواهی غیر قابل افراز را از اداره ثبت محل وقوع ملک دریافت نماید.

بعد از دریافت گواهی باید به همراه سایر اسناد و مدارک مالکیت ، درخواست خود را مبنی بر فروش ملک به دادگاه حقوقی تقدیم  نماید.  توجه داشته باشید که تصميمی كه دادگاه در برابر اينگونه درخواستها اتخاذ مي نمايد دستور است و قابلیت اعتراض را نداشته و قابل تجديد نظر خواهی و فرجام خواهي نمی باشد.

بهترین وکیل ملکی در دعوای مطالبه اجرت المثل ایام تصرف

دعوی مطالبه اجرت المثل ایام تصرف زمانی مطرح می شود که متصرف ملک هیچ گونه مجوزی و یا قراردادی برای تصرف در ملک غیر ندارد. در اینصورت مالک ملک میتواند با مراجعه به دادگاه نسبت به مطالبه اجرت المثل ایام تصرف اقدام نماید. میزان اجرت المثل ایام تصرف و تعیین دقیق آن منوط به اظهار نظر کارشناس است.

وکیل ملکی

وکیل دعوای تجویز انتقال منافع

دعوای تجویز انتقال منافع  زمانی مطرح می شود که  اگر در اجاره ‌نامه حق انتقال به غیر سلب شده یا اجاره ‌نامه‌ ای در بین نبوده و مالک راضی به انتقال به غیر نباشد، باید در مقابل تخلیه‌ی مورد اجاره، حق کسب یا پیشه یا تجارت مستأجر را بپردازد و الاّ مستأجر می‌تواند برای تنظیم سند انتقال به دادگاه مراجعه کند.

در این صورت دادگاه حکم به تجویز‌انتقال منافع مورد اجاره به غیر و تنظیم سند انتقال در دفترخانه تنظیم‌ کننده سند اجاره‌ نامه سابق یا دفترخانه نزدیک ملک (‌ اگر اجاره ‌نامه رسمی در بین‌ نباشد) صادر و رونوشت آن را به دفترخانه مربوط ارسال می‌نماید.

در صورتی که مستاجر بدون رعایت مقررات این ماده مورد اجاره را به دیگری واگذار نماید موجر حق درخواست تخلیه را خواهد ‌داشت و حکم تخلیه علیه متصرف یا مستاجر اجرا خواهد شد. در این مورد مستاجر یا متصرف حسب مورد استحقاق دریافت نصف حق کسب یا‌ پیشه یا تجارت را خواهد داشت.

وکیل ملکی متخصص در دعاوی تقسیم ارث

نحوه طرح دعوی تقسیم ارث به اینصورت می باشد که بعد از فوت متوفی وراث باید قبل از هر گونه اقدامی برای دریافت گواهی انحصار وراثت اقدام نمایند. بعد از دریافت گواهی انحصار وراثت چنانچه در تقسیم ارث با هم توافق داشته باشند به اتفاق برای تقسیم ارث اقدام نمایند.

اگر میان وراث توافقی درخصوص تقسیم ارث وجود نداشته باشد هر یک ار وراث می توانند حسب مورد و بسته به اینکه ماترک متوفی مال غیر منقول و ملک است و یا مال منقول یا پول، نسبت به مطالبه سهم خود از ارث اقدام کنند.

وکیل ملکی در دعاوی الزام به رفع ممانعت از حق

دعوای رفع ممانعت از حق زمانی مطرح می شود که کسی مانع استفاده از حق قانونی فرد دیگری در ملکی شود. مانند اینکه کسی بدون اینکه ملکی را تصرف کند مانع ورود مالک شود. در این فرض صاحب حق می تواند رفع و جلوگیری از وجود مانع را از دادگاه صالح که دادگاه محل وقوع حق است بخواهد.

توجه داشته باشید که در دعوای الزام به رفع ممانعت از حق خواهان دعوا، باید سابقه تصرف در ملک و ممانعت متصرف را در استفاده از حق قانونی اش را ثابت کند وهمچنین لازم است که ثابت نماید این ممانعت از حق، بدون رضایت او انجام شده است.

وکیل ملکی

مشاوره آنلاین با وکیل ملکی در  الزام به رفع مزاحمت از حق

دعوای رفع مزاحمت از حق زمانی مطرح می شود که شخص مزاحم  دراستفاده متصرف مزاحمت ایجاد کرده است و امکان استفاده کامل متصرف را از او سلب نموده است در اینصورت متصرف می تواند در قالب طرح دعوای رفع مزاحمت از حق، جلوگیری از اقدامات وی را از دادگاه بخواهد.

طرح دعاوی رفع تصرف عدوانی و رفع مزاحمت و ممانعت از حق به طور به دلیل اینکه هریک از دعاوی فوق دارای آثار و ارکان متفاوت می باشند به صورت همزمان قابل طرح در دادگاه نیست. بنابراین، پیشنهاد می شود  قبل از طرح دعوا با وکیل متخصص ملکی مشاوره نمائید.

وکیل دعاوی املاک در خصوص ابطال سند مالکیت

دعوای ابطال سند مالکیت زمانی مطرح می شود یک سند رسمی مالکیت در دفترخانه اسناد رسمی یا از سوی اداره ثبت بر خلاف منافع وی در مورد اموال و املاک او صادر شده است به عنوان مثال هرگاه ملکی بر خلاف اصول قانونی به ثبت رسیده باشد یا هرگاه در اسناد مالکیت تعارض وجود داشته باشد یا سندی که مخل حقوق دیگران باشد و غیره. این دعوا یکی از دعاوی مهم و پیچیده در محاکم می باشد توصیه می کنیم قبل از هر اقدامی از مشاوره وکیل ملکی با تجربه بهره مند شوید.

وکیل برای مطالبه خسارت قراردادی

مطالبه خسارت قراردادی زمانی مطرح می شود که در قرارداد شرط باشد که در صورت تخلف، متخلف مبلغی بعنوان خسارت پرداخت نماید این خسارت بابت تخلف از اجرای مفاد قرارداد ( تاخیر در انجام تعهد تعیین گردد و یا بابت عدم انجام تعهد ) می باشد. وجه التزام قراردادی خسارتی مقطوع در قرارداد است و دادگاه نبایستی درمیزان آن دخالت نماید.

وکیل برای فسخ قرارداد

فسخ قراداد زمانی مطرح می شود که یکی از طرفین قرارداد با توجه به حق فسخی که در قرارداد دارد تقاضای فسخ و انحلال قرارداد را بکند. فسخ قرارداد نیازی به رضایت طرف مقابل ندارد و شخص میتواند  به طور مستقل حق فسخ خود را اعمال نماید.

شرایط فسخ قرارداد به دو صورت ایجاد می شود. 1- توافق طرفین  که ضمن عقد قرارداد یا خارج از آن برای یک یا هر دو طرف معامله یا شخص ثالث، حق فسخ قرار داده شده است. 2- حکم مستقیم قانون که توسط قانونگذار پیش بینی شده است. به عنوان مثال شخسی خانه ای اجاره می کند و پس از مدتی متوجه شود که خانه معیوب می باشد در اینجا شخص حق دارد عقد اجاره را فسخ کند.

خدمات وکیل ملکی

1-مشاوره حقوقی ملکی

در صورتی که شما اصالتا قصد طرح دعوایی را داشته باشید حتما باید قبل از طرح دعوا باید اطلاعات کافی و لازم در این زمینه را داشته باشید. پر واضح است که اکثریت اشخاص به قوانین اخص قوانین مرتبط به املاک آشنایی کامل ندارند. لذا این مسئه موجب سردرگمی یا اطاله دادرسی و یا رد دادخواست منجر شود. بنابراین شما می توانید با مشاوره حقوقی از وکیل ملکی بهترین مسیر قضایی را برای خود انتخاب کنید.

2- تنظیم دادخواست ملکی

هر گونه پیگیری قضایی معمولا با تنظیم دادخواست شروع می شود در دادخواست باید به تمامی خواسته ها ، دلایل و مستندات اشاره کرد توجه داشته باشید به کرات دیده ایم که موکل با تنظیم دادخواست اشتباه با رد دعوا مواجه گردیده است و متحمل هزینه ها و ضررهای زیادی شده است برای جلوگیری از این امور تنظیم دادخواست را به وکیل ملکی بسپارید تا حقی از شما زائل نشود.

3- قبول وکالت در دعاوی ملکی

دفتر وکالت فاطمه یعقوبی با بهره مندی از دانش و تجربیات ارزشمند وکلای متخصص در دعاوی ملکی این افتخار را دارد که با معرفی با سابقه ترین وکیل باتجربه در پرونده های املاک تهران در حل و فصل پرونده ی املاک در تهران همراهتان باشیم. جهت مشاوره حقوقی یا اعطای وکالت با ما تماس بگیرید.

شماره تلفن وکیل ملکی

09128478662  خانم فاطمه یعقوبی

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 2 =

اسکرول به بالا